Uputstvo za Goste

 

Dobro nam došli gosti!

Trenutno se nalazite

na portalu, odnosno

početnom delu foruma.

Da bi ste mogli da

pišete i da bi nam se

pridružili prvo je

potrebno da se

REGISTRUJETE.

PRITISNITE OVDE DA BI STE SE REGISTROVALI!

 

Nakon registracije,

dobićete e-mail

u kojem se nalazi

link za aktivaciju

naloga, tj link na

koji trebate da

pritisnete da bi

ste se aktivirali.

 

Zatim se trebate

Log-in-ovati.

 

Nakon LOG-IN-a,

omogućiće te sebi

pristup na forumu.

PRITISNITE OVDE ZA LOG-IN

 

 

Pristupom na forum,

omogućujete sebi:
-Pisanje po forumu

 

-Razmenjivanje

 privatnih poruka

 sa ostalim članovima

 

-Download multimedija

 fajlova po želji (muzika

 klipovi, filmovi/serije, sve

 za vaš telefon, mini programi

 i igrice...)

 

-Učestvovanje na raznim 

 takmičenjima

 

I PuUuUuUuUnO ZaBaVe! 

Novosti

N O V O S T I

 

21.9.2008

 

Nova mogućnost razmene banera
na Svaštari!

 

POGLEDAJ

Vesti

Vic dana
Anketa

Kako vam se sviđa izgled 4uma?

 
 
 

Pogledaj rezultate

Galerija


Vic dana
Upload File
Traži
 
 

Rezultati od :
 


Rechercher Napredna potraga

Juli 2017
PonUtoSreČetPetSubNed
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Kalendar Kalendar

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Zadnje teme
» 300
Sub Feb 22, 2014 12:35 am od mikiseki1986

» Nesebar,Bugarska
Sre Jun 26, 2013 7:41 pm od Zord

» LENDOVISANJE.COM
Ned Maj 26, 2013 10:43 pm od krpancic

» Pozdrav iz Smedereva
Uto Apr 09, 2013 9:00 am od kapetan koca

» Kada sam najčešće na netu?
Pet Okt 16, 2009 10:52 pm od Nashly

» Pink Forum
Pon Okt 12, 2009 9:33 pm od steva

» ~♥~Stgla sammm~♥~
Ned Jul 19, 2009 3:19 am od Gogy

» Jelena Janković
Čet Jun 18, 2009 4:11 pm od ~Brancica~

» Da li ste spremni za pravu ljubav?
Čet Jun 18, 2009 4:08 pm od ~Brancica~

Ko je trenutno na forumu
Imamo 2 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 2 Gosta

Nema

[ Videti svu listu ]


Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 20 dana Uto Jan 06, 2009 1:59 am

Justim Timberlake

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

ništ Justim Timberlake

Počalji od Cheewy™ taj Pet Apr 18, 2008 1:05 pm

Biografija





Detinjstvo
Timberlejk je odrastao u Milingtonu, gradiću severno od Memfisa. Prvi javni nastup imao je u popularnoj emisiji za nove talente "Star Search". Posle toga postaje član grupe Miki Maus klab (The Mickey Mouse Club) u kojoj su još bile Britni Spirs i Kristina Agilera.Tu je upoznao Džej Sija Šazija koga je 1995. pozvao da bude član grupe koju je hteo da osnuje. To je bila grupa ENSINK.





ENSINK
ENSINK
Godine 1998. izdaju svoj prvi album, "NSYNC". Pesma "Tearin' Up My Heart" postaje hit u Evropi dok su Ameriku osvojili pesmom "I Want You Back". Najveći uspeh ime je album "No Strings Attached" . koji je oborio sve rekorde kada se u roku od nedelju dana prodao u 2,4 miliona kopija i tako ušao u istoriju. Sa albuma su se izdvojili hitovi "Bye,Bye, Bye", "It's Gonna Be Me" (koji im je i jedini broj 1. u SAD), "I'll Never Stop" i "This I Promise You". Album je samo u SAD prodat u blizu 10.000.000 kopija, čime je postao najprodavaniji album 2000. Godine 2001. izdaju album "Celebrity". Najveći hit sa albuma je bila pesma "Girlfriend" napravljena u saradnji sa reperom Nelijem. U to vreme Timberlejk je uveliko bio u vezi sa Britni Spirs ali se početkom 2002. razilaze.


Solo
Početkom 2002. Timberlejk počinje rad na svom prvom solo albumu. "Justified" izlazi krajem 2002. Prvi singl bila je pesma "Like I Love You" ali najveći hit je postala pesma "Cry Me A River" u kojoj je Timberlejk opisao "avanture" svoje bivše devojke. Pesmu je pratio kontroverzan spot u kojem se pojavljuje dvojnica Britni Spirs. Sa albuma su se još izdvojile pesme "Rock Your Body" i "Senorita". Album je prodat u preko sedam miliona kopija.Godine 2003. gostuje u pesmi grupe Blek ajd piz - "Where Is The Love" i snima promotivnu pesmu za Mekdonalds - "I'm Lovin' It". godine 2004. osvaja dva Gremija u kategorijama. Najbolja muška vokalna pop interpretacija i Najbolji pop album i počinje vezu sa glumicom Kameron Dijaz. Godine 2004. učestvuje u jednom od najvećih skandala u istoriji šou biznisa. U poluvremenu Superboula, za vreme nastupa sa Dženet Džekson, otkida svojoj partnerki deo garderobe otkrivši joj desnu dojku, što je izazvalo nezapamćen skandal.


FutureSex/LoveSounds
12. septembra 2006. objavio je drugi solo album "FutureSex/LoveSounds". Album je debitovao na prvom mestu u Americi a prvi singl je bila pesma "SexyBack", koja je ujedno postala i njegov najveći hit. Prva je njegova solo pesma koja je dospela do prvog mesta američke liste singlova. Sledeći singlovi su bili "My Love" i "What Goes Around ...Comes Around" koji su isto dospeli do prvog mesta u Americi. Usledila je i saradnja sa Timbalandom i Neli Furtado u pesmi "Give It To Me" koja se takođe našla na šampionskoj poziciji u Americi. Album je do sada prodat u preko 8 miliona kopija širom sveta i još uvek se dobro kotira na top listama. Kao singlovi su izdate i pesme "Lovestoned (I Think She Knows)" i "Summer Love". A u pesmi "Until The End Of time", mu se pridružuje Bijonse.


Gluma
Prvu glavnu ulogu imao je u filmu "Edison" koji nije ni imao bioskopsku premijeru. Glumi i u filmovima "Alpha Dog", "Black Snake Moan", "Southland Tales" a pozajmio je glas mladom kralju Arturu u trećem delu animiranog filma "Šrek".


Imidž
Nakon napuštanja grupe Ensink Timberlejk je nastojao da se reši reputacije maminog sina. Na albumu "Justified" primetno je da su Timberlejkove pesme ozbiljnije sa ritam i bluz/hip-hop prizvukom. U imidž unosi izvesnu dozu seksepila što je prvi put demonstrirao početkom 2003. kada se slikao za naslovnu stranu časopisa Roling Stoun. Ovo je pomoglo njegovoj karijeri, posle toga se često nalazio na top listama najpoželjnijih muškaraca a stekao je i široko "gej" sledbeništvo.


Diskografija

Albumi -Sa grupom ENSINK-

"*NSYNC" (1998)
"Home for Christmas" (1998)
"The Winter Album" (1998)
"No Strings Attached" (2000)
"Celebrity" (2001)
"Greatest Hits" (2005)

Omot albuma FutureSex/LoveSounds-Solo-

2002 "Justified"
2006 "FutureSex/LoveSounds"

Singlovi -Sa grupom ENSINK-

"I Want You Back" (1998)
"Tearin' Up My Heart" (1998)
"God Must Have Spent (A Little More Time On You)" (1999)
"I Drive Myself Crazy" (1999)
"Music Of My Heart (sa Glorijom Estefan)" (2000)
"Bye Bye Bye" (2000)
"It's Gonna Be Me" (2000)
"This I Promise You" (2000)
"Pop" (2001)
"Gone" (2001)
"Girlfriend (sa Nelijem)" (2002)




Omot singla SexyBack-Solo-

"Like I Love You" (sa Clipse) (2002)
"Cry Me a River" (sa Timbalandom) (2003)
"Rock Your Body" (2003)
"Senorita" (2003)
"I'm Lovin' It" (2003)
"SexyBack" (sa Timbalandom) (2006)
"My Love" (sa Ti Ajem) (2006)
"What Goes Around ...Comes Around" (2007)
"Summer Love" (2007) (izdato za američko tržište)
"Lovestoned (I Think She Knows)" (2007)
"Until The End of Time" (sa Bijonse) (izdato za američko tržište) (2007)

Saradnje
2001: "My Kind Of Girl" (sa Brajanom Meknajtom)
2001: "What It's Like To Be Me" (sa Britni Spirs)
2002: "Work It" (sa Nelijem)
2003: "Where is the Love?" (sa Blek ajd piz)
2004: "Good Foot" (sa Timbalandom)
2004: "Headsprung (Remix)" (sa Keri Hilson)
2005: "Signs" (sa Snup Dogom i Čarlijem Vilsonom)
2005: "My Style" (sa Blek ajd piz)
2005: "Floatin'" (sa Čarlijem Vilsonom i Vil.aj.emom)
2006: "Loose Ends" (sa Serđom Mendezom)
2007: "Give It To Me" (sa Timbaladom i Neli Furtado)

_________________
avatar
Cheewy™
Administrator


Broj poruka : 2865
Godina : 23
Cash: :
999 / 100999 / 100

Datum upisa : 28.02.2008

Pogledaj profil korisnika http://svastara.the-up.com

Nazad na vrh Ići dole

ništ Re: Justim Timberlake

Počalji od -IxI 95- taj Pet Apr 18, 2008 1:13 pm

Mrzi me da citam ali volim njegove pesme
avatar
-IxI 95-
Aktivan Član
Aktivan Član

Broj poruka : 650
Godina : 21
Cash: :
100 / 100100 / 100

Datum upisa : 14.03.2008

Pogledaj profil korisnika http://timeforfun.nightforum.net/index.htm

Nazad na vrh Ići dole

ništ Re: Justim Timberlake

Počalji od Cheewy™ taj Sub Apr 19, 2008 5:30 pm

on je meni malo peder*st

_________________
avatar
Cheewy™
Administrator


Broj poruka : 2865
Godina : 23
Cash: :
999 / 100999 / 100

Datum upisa : 28.02.2008

Pogledaj profil korisnika http://svastara.the-up.com

Nazad na vrh Ići dole

ništ Re: Justim Timberlake

Počalji od Xx*OgnjenA*xX taj Sub Apr 19, 2008 5:43 pm

Ima par lepih pesama,a i ne izgleda loše... =) Najbolja njegova pesma mi je Cry me a river... I love you

_________________
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
avatar
Xx*OgnjenA*xX
Počasni Član
Počasni Član

Broj poruka : 809
Godina : 23
Cash: :
300 / 100300 / 100

Datum upisa : 05.04.2008

Pogledaj profil korisnika http://tokiohotelserbia.darkbb.com/

Nazad na vrh Ići dole

ništ Re: Justim Timberlake

Počalji od Cheewy™ taj Sub Apr 26, 2008 10:43 pm

On je definitivno najpopularniji pevač na svetu...

_________________
avatar
Cheewy™
Administrator


Broj poruka : 2865
Godina : 23
Cash: :
999 / 100999 / 100

Datum upisa : 28.02.2008

Pogledaj profil korisnika http://svastara.the-up.com

Nazad na vrh Ići dole

ništ Re: Justim Timberlake

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu